Damián Blaum

“El meu nom és Damián Blaum, sóc nedador Argentí de llarga distància, campió de la Copa del Món de Maratons Aquàtiques FINA en 2013. Subcampió en 2007, 2009, 2010 i 2012. Representant Olímpic en Beijing 2008 en la distància de 10KM.

Des de fa poc vaig tenir la sort de conèixer UCAN, i ha canviat molt la meva forma de portar endavant els meus entrenaments i competicions. Acostumat a productes amb Maltodextrina, ha arribat UCAN, no més molèsties en el meu estómac, no més becs, però tampoc no més caigudes. Assec que UCAN manté la meva energia estable durant tot el temps, donant-me tranquil·litat, i sabent que en un esport en el qual haig d'estar en competició per 7 o 8 hores, compto amb una energia constant tot el temps.

En els meus entrenaments que duren aproximadament 2hs30min a 3 hores, utilitzo 50grams 45´abans d'entrenar del sabor de llimona, i després mantinc la meva energia amb sals i aigua. Si l'entrenament és llarg, utilitzo un reforç de 25 grams de UCAN xocolata, ja arribant al final del mateix, que conté proteïnes i també m'ajuda a recuperar-me.
Estic molt feliç d'utilitzar aquest producte, i espero obtenir bons resultats amb ell.”